måndag 24 november 2008

Önskelista

Här kommer en första version av den utlovade önskelistan:

Ebba och Amanda:
- Ebba önskar sig princesskläder. Mormor och morfar har redan köpt en "uppsättning" av detta.
- Hon pratar även mycket om pirater. Hon ska nämligen bli det när hon blir stor, men hennes problem är f.n. att hon inte har kläder för detta ("Då får jag bli princessa istället"). Lite variation på maskeradkläder i form av piratkläder kanske vore bra med andra ord.
- Slalomutrustning till Ebba, dvs pjäxor och skidor. Stavar behövs ej. Gärna begagnat!
- Skridskor till Ebba.
- Ebba gillar att pyssla. Allt möjligt är kul; färger, pärlor, ...
- Amanda har ju redan väldigt mycket leksaker som hon ärvt av Ebba, men lego är alltid kul. Duplo, gärna "bas"-klossar som går att bygga fritt av.
- Böcker till båda tjejerna.
- Möbler till Amandas rum som fortfarande är omöblerat. Det behövs ett litet skrivbord, en hylla/skåp till förvaring av leksaker. Vi har funderat på att köpa lite äldre saker och kanske måla. Har ni några ideer så kolla med oss.
- Brio tågset i trä. Vi har inga delar alls hittills, så någon form av "startset" kanske.
- Sagor på CD har Ebba börjat lyssna på på sin stereo på rummet.


Stefan och Sussi önskar sig helst av allt någon upplevelse, kanske en övernattning någonstans kombinerat med barnvakt.... Vill man tvunget köpa prylar så kanske något av följande kan passa:
- Nytt armband till Stefans klocka
- Bra mössa/vantar för löpning på vintern
- Tidningsprenumerationer är kul (Stefan gillar intressant och intelligenta saker som Båtnytt, Segling, Världens Historia, och dylikt. Sussi vill nog ha tidningar om smink.)
- Sussi vill gärna ha en iPod nano (kan tänkas att det är Stefan som också vill ha en sådan...)

2 kommentarer:

Anna sa...

Hejsan! Skulle vilja boka in oss på gullungarnas önskelista... Vi har köpt varsin vanlig bok till Amanda och Ebba, en CD-saga och ett spel (meta i fiskdamm). Förutom boken till Amanda är det andra anpassat till Ebba, men ni har ju redan massor till Amanda efter Ebba... Ska vi ge 3 saker till Ebba och 1 till Amanda - eller ska de få 2 paket var för rättvisans skull?
/Kram kram från Kusinerna med föräldrar

Stefan sa...

Hej Anna! Toppenpresenter! Kul! Ni kanske kan göra så att de får var sin bok, men att sagan och spelet ges till båda två. //Stefan