torsdag 13 november 2008

Amanda kan också!

Nu känns det verkligen som om Amanda börjar bli stor. Visst är hon fortfarande vår lilla bebis men hon börjar kunna göra saker själv nu och visar bestämt vad hon vill. Hon hämtar böcker när hon vill läsa, tar på sig skorna när hon vill gå ut, eller drar en i handen när man ska komma.

Hennes första ord får väl anses vara "mamma" vilket hon kallar såväl Sussi som mig. Det har hon sagt ett tag nu. I övrigt har det inte varit så mycket eget "tal" ännu även om hon förstår mycket och gör sig förstådd bra ändå. Under veckan har hon dock börjat härma "vov" när vi läser boken om valpen. Det tycker hon är mycket kul och är väldigt nöjd med sig själv.

Idag så byggde vi lego när Ebba var på dagis. Småbitarna är fortfarande för pilliga men de stora klarar hon av att bygga torn av:


När Ebba kommit hem jagade de varandra på bilarna:

Ebba hade haft pyjamasparty på dagis idag med disco, popcorn och saft. Party party!(Det är därför hon har nattlinne på sig på filmen)

Amanda är mycket mera intresserad av bollar än vad Ebba är. Vi brukar sätta upp basketkorgen på fåtöljen i vardagsrummet. Här gör hon en slam dunk:

Det är också väldigt kul att hon har blivit lite "pappig" nu och kommer till mig ibland även om Sussi är i närheten.

I övrigt är det Jack Bauers fel att bloggen inte blir uppdaterad som vanligt. Vi klämmer ett par avsnitt av 24 varje kväll... På dagarna här vi den här veckan hunnit med besök på öppna förskolan, arrangera brunch för brunchgänget, gått på dansskolan samt haft grannar/kompisar på besök.

Inga kommentarer: