måndag 6 oktober 2008

Måndagsmys

Nu har båda tjejerna somnat, lugnt och skönt. Tidigare i kväll hade vi "Måndagsmys" i bastun allihop! Hela familjen, lite äpplen och en ljummen bastu. Toppen!

I eftermiddags efter dagis var vi på lekplatsen i det sköna vädret. Det gjorde ju inte direkt ont att vara där med en termos kaffe.
Jag har aldrig sett så mycket folk där innan. Amanda fick tag i en gräsklippare och klippte lite.

I förmiddags misslyckades Amanda och jag igen (!) med att besöka öppna förskolan. På måndagar är det visst stängt. Suck, vad tröttsamt. Men vädret var ju toppen så vi gick en runda nere bland båtarna istället. Amanda somnade och jag var nere i båten och provkörde motorn och försökte lista ut om generatorn fungerar eller inte. Verkar inte så tyvärr, blir nog ett byte.

I morgon är det stor dag på dagis. Då ska hela avdelningen åka till Busborgen, det är 2 av barnen som gått ihop och arrangerar kalas där. Undrar hur det ska gå, en heldag på Busborgen med 15 ungar skulle ta knäcken på mig. Stackars fröknar!

Ebba har redan börjat med sin önskelista inför jul (!). Tidigt kan tyckas, men hon har väl påverkats av vissa galna släktingar... Önskelistan kommer upp här på dagboken i ett eget inlägg senare.

Inga kommentarer: