söndag 28 september 2008

Helgen

Vi har haft en kanonhelg! Började i fredags med mysmiddag när Sussi kom hem från Gränna. (Vi har käkat polkagrisar hela helgen...). Höll dock på att bli olycka när brödet skulle gräddas i ugnen: Det rök våldsamt när jag öppnade luckan och det visade sig vara en kökshandduk som någon liten hjälpreda stoppat in. Otäckt.

På lördagen åkte vi förbi vännerna, som kämpade hårt med stensättning och rabattgrävande. Vissa har visst hur mycket energi som helst! Snyggt blir det i alla fall!
Ebba stannade kvar hos Maja och vi stack ner till stan och shoppade lite.

Sen hämtade vi upp Ebba och Maja igen och tog med dem till badhuset. Full rulle! Fantastiskt att se hur kul de har tillsammans. Även Amanda tyckte det var roligt.

På kvällen kom Lotta till Västerås på snabbvisit till Ebbas stora lycka! Ebba sov hos Lotta i källaren. På morgonen passade Lotta barnen och Sussi och jag kunde springa en runda i det soliga morgonvädret. Härligt!

Du är välkommen hit när som helst Lotta!

Under söndagen har vi varit och hälsat på Smedslett, mer om det strax.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för en jättemysig kväll hos er i lördags!! Det är alltid så mysigt att komma och hälsa på er!! Jag längtar redan till nästa helg när vi ska till er!! Massor med kramar från moster Lotta